• 00.jpg
  • 02_teflonbrothers.jpg
  • 03_muumit.jpg
  • 04_lauritahka.jpg
  • 05_suviterasniska.jpg
  • 06_queentribute.jpg
  • 07_wattiwalopaa.jpg
  • 08_heraaminen.jpg

Paikallista osaamista ja valtakunnallisia tähtiä

Jo kolmannen kerran Nivalan Liikuntakeskus Uikko tekee taikojaan Nivalan Kapinaviikolla. Uikon Taikaa –tapahtumasarja alkaa perjantaina 7.7. ja päättyy kesäteatteriesitykseen jäähallissa tiistaina 18.7. Reilun viikon aikana Uikon Taikaa tarjoaa korkeatasoisia esiintyjiä valtakunnan huipulta niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Tähtikaartia täydentää alueen ammattitaitoiset esiintyjät omalla ohjelmistollaan.

Uikon Taikaa on kolmen kesän aikana kasvanut valtakunnallisesti varteenotettavaksi yleisötapahtumaksi, joka kokoaa yleisöä kautta maan puolentoista viikon aikana joka päivä. Aloitusperjantaina 7.7. vietetään aikuisten iltaa Uikossa. Liikunnallista lauantaina kötistään perinteisesti Uikko Areenalla, tällä kertaa Teflon Brothersin keikalla. Sunnuntaina vierailevat lasten ja aikuisten suuret suosikit, Muumit. Maanantaita vietetään kansanmusiikin parissa ja tiistaina koko kaupungin väki kokoontuu Nivala-areenaan juhlimaan ja kuulemaan valtakunnan vaikuttajien mielipiteitä. Keskiviikon suuri tähti Uikon stagella on Lauri Tähkä. Torstaina nautitaan vain elämästä Suvi Teräsniskan musiikin seurassa. Kyläolympialaisia kisaillaan Tuiskulassa perjantaina, ja myöhemmin illalla fiilistellään Queenin musiikkia: The Miracle - A Night with Queen. Lauantain kirkkain lamppu on Watti Walopää eli Janne Raudaskosken häikäisevä taikashow - Uikon Taikaa parhaimmillaan! Lauantai-iltaa vietetään Tuiskulassa raskaan rokin parissa. Sunnuntaihin laskeudutaan Paavo Ruotsalaisen heräämistarinan kautta. Herääminen –ooppera esitetään Uikko Areenalla. Monipuolisen tapahtumasarjan päättää kesäteatteriesitys Amali ja aikamiespojat sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina.

Alueen omia esiintyjiä viikolla ovat mm. Wejjon Perikunta, Lastenyhtye Koppikset, Pelimanni -orkesteri. Miukeli, Borduna, Los Retardos sekä muut. Sunnuntaina jokainen rohkea laulaja pääsee esiintymään areenatasoisen lavatekniikan kanssa Kapina -karaokessa.

Uikon Taikaa on paljon muutakin. Tarkemman ohjelman voit katsoa www.uikko.fi/uikontaikaa. Uikon Taikaa tukee Nivala-seuran perinteistä Kapinaviikkoa ja on osa Nivalan kaupungin 150-vuotisjuhlavuotta sekä Suomi 100 -tapahtumasarjaa

Nivalan Liikuntakeskus Uikko on panostanut heinäkuun toiseen viikkoon ja uskoo sen tuovan iloa ja riemua jokaiselle niin paikkakuntalaiselle kuin kauempaakin tulevalle vieraalle. Heinäkuisella lomaviikolla Uikko yhdessä juhlivan Nivalan kaupungin ja Nivala-seuran kanssa tarjoaaa elämyksiä ja viihdettä aivan jokaiselle ikään katsomatta.

Hanki lippuja tapahtumiin joko suoraan LIVETO.fi palvelusta tai lippujen ennakkomyyntipisteistä. Isommat lipputilaukset Uikon asiakaspalvelusta 044-4457420 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Toivotamme sinut ja vieraasi sydämellisesti tervetulleeksi Uikon -taikamaailmaan 7.7. - 18.7. Katso koko viikon ohjelma, löydä lähimmät ennakkomyyntipisteet sekä muut tapahtumatiedot:

                                                         www.uikko.fi/uikontaikaa

Lauri Tähkä

Lauri Tähkä on suomalainen muusikko ja lauluntekijä. Tähkä vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Teuvalla, Etelä-Pohjanmaalla. Ennen nykyistä soolouraansa hän toimi Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen keulakasvona. Siirryttyään soolouralle, syksystä 2011 lähtien, hän on keikkaillut Revohka-yhtyeensä kanssa.

Lue lisää

Suvi Teräsniska

Suvi Teräsniska on oululainen iskelmälaulaja. Teräsniskan tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Hento kuiskaus”, ”Jos menet pois” sekä ”Täydellinen elämä”. Hän on julkaissut yhdeksän albumia, joista kaksi on joulualbumeja. Kaikki albumit, viimeisintä Sinä olet kaunis -albumia lukuun ottamatta, ovat myyneet vähintään kultaa.

Lue lisää

Watti Walopää ja kadonnut hehku 2.0

Kaisan yöpöydän esineet heräävät henkiin. Kaikki menee hyvin, kunnes yölamppu Watti Walopään pää sammuu. Multimediakännykkä Simo Simkortti sekä kuvankaunis valokuva Kaisa Kuva yrittävät auttaa Walopäätä palauttamaan kadonneen loistonsa.

Esityksen tarina etenee klovnerian ja taikuuden avulla. Näyttämön ja katsomon täyttävät suuret tunteet ja visuaaliset ihmeet, kuten levitoiva ja itsensä lilliputiksi kutistava Walopää, jättimäiset purkkapallot ja huikea kupladisko!

Watti Walopää ja kadonnut hehku on Janne Raudaskosken paljon maailmaa nähnyt elämysteatteriesitys. Se on yksi suosituimmista suomalaisista koko perheen esityksistä maailmalla. Sitä on esitetty muiden muassa Off-Broadwayllä New Yorkissa, kolmella kiertueella Kiinassa, Manilassa sekä Lontoossa. Tämä uusi versio esityksestä on nähty Suomessa aiemmin ainoastaan Kansallisteatterin suurella näyttämöllä. Nyt esitys saapuu Nivalan jäähalliin!

Lue lisää