Watti Walopää ja kadonnut hehku 2.0

Watti Walopää

Janne Raudaskoski

Watti Walopää ja kadonnut hehku 2.0

Klovneriaa, taikuutta ja jättimäisiä purkkapalloja!

Kaisan yöpöydän esineet heräävät henkiin. Kaikki menee hyvin, kunnes yölamppu Watti Walopään pää sammuu. Multimediakännykkä Simo Simkortti sekä kuvankaunis valokuva Kaisa Kuva yrittävät auttaa Walopäätä palauttamaan kadonneen loistonsa.

Esityksen tarina etenee klovnerian ja taikuuden avulla. Näyttämön ja katsomon täyttävät suuret tunteet ja visuaaliset ihmeet, kuten levitoiva ja itsensä lilliputiksi kutistava Walopää, jättimäiset purkkapallot ja huikea kupladisko!

Watti Walopää ja kadonnut hehku on Janne Raudaskosken paljon maailmaa nähnyt elämysteatteriesitys. Se on yksi suosituimmista suomalaisista koko perheen esityksistä maailmalla. Sitä on esitetty muiden muassa Off-Broadwayllä New Yorkissa, kolmella kiertueella Kiinassa, Manilassa sekä Lontoossa. Tämä uusi versio esityksestä on nähty Suomessa aiemmin ainoastaan Kansallisteatterin suurella näyttämöllä. Nyt esitys saapuu Nivalan jäähalliin!

”It is absolutely mind-blowing what Janne can create on stage and guaranteed to amaze even the sternest of cynic. A real joy to watch!”

- Your Local Guardian, London

"Walopää viihdyttää ja kutkuttaa uteliaisuutta, saa haukkomaan henkeä arvoituksellisen taikuuden edessä, naurattaa ja lumoaa, niin kuin teatteriesitys parhaimmillaan voi."

- Keskisuomalainen

www.walopaa.fi/